Route21 is nu gratis beschikbaar binnen Schoolrijk! In samenwerking met de leerkrachten van Primenius hebben we een complete leerlijn voor verkeer ontwikkeld: Route21. De lessen zijn geheel zelfstandig door je leerlingen te maken, een aanrader dus om deze lessen nu voor je leerlingen klaar te zetten! 
Bekijk de nieuwsbrief online

Route21 is nu gratis beschikbaar binnen Schoolrijk! In samenwerking met de leerkrachten van Primenius hebben we een complete leerlijn voor verkeer ontwikkeld: Route21. De lessen zijn geheel zelfstandig door je leerlingen te maken, een aanrader dus om deze lessen nu voor je leerlingen klaar te zetten!

Route21, lespakket voor verkeer

Route21, lespakket voor verkeer

Route21 is een compleet kerndoeldekkend lespakket voor verkeer voor groep 4 t/m 8 in Schoolrijk. Het lesmateriaal is uitgebreid getest in de praktijk en wordt door leerkrachten ervaren als activerend en motiverend voor hun leerlingen. In de digitale lessen staan diverse opdrachten gericht op samenwerking en presentatie, met daaraan gekoppelde bronnen, zoals afbeeldingen en videomateriaal.  Bekijk hier de digitale lespakketten.

Digitale lessen voor de leerlingen

Digitale lessen voor de leerlingen

Een les van Route21 bestaat uit diverse vragen, zoals aanwijsvragen, meerkeuzevragen, sleepvragen of open vragen. De leerling maakt de les zelfstandig via de computer. Daarnaast zijn er opdrachten die gericht zijn op samenwerking en presentatie. Een pakket per groep bestaat uit 16 tot 20 lessen. Je kunt de lessen op twee manieren aanschaffen; per groep (niveau) of per thema, bijvoorbeeld alle lessen van het thema Borden en tekens.  Bekijk hier de gratis lessen. 

Opbouw lessen

Opbouw lessen

De lessen in Route21 zijn ingedeeld in verschillende thema's, gekoppeld aan leerdoelen. De thema's in Route21:
1. Veiligheid
2. Hulpverlening
3. Openbaar vervoer
4. Borden en tekens
5. Verkeersregels
6. Oefenexamen

Leerlijnen voor het basisonderwijs

Leerlijnen voor het basisonderwijs

De lessen en toetsen binnen Schoolrijk zijn gekoppeld aan leerdoelen. Deze leerdoelen zijn nu ook gebundeld in een handig boek: Leerlijnen voor het basisonderwijs. Je kunt het boek bestellen op de website van NieuwLeren.