Bekijk de nieuwsbrief online
Route21, lespakket voor verkeer

Route21, lespakket voor verkeer

Route21 is een compleet kerndoeldekkend lespakket voor verkeer voor groep 4 t/m 8 in Schoolrijk. Het lesmateriaal is uitgebreid getest in de praktijk en wordt door leerkrachten ervaren als activerend en motiverend voor hun leerlingen. In de digitale lessen staan diverse opdrachten gericht op samenwerking en presentatie, met daaraan gekoppelde bronnen, zoals afbeeldingen en videomateriaal.  Bekijk hier de digitale lespakketten.

Digitale lessen voor de leerlingen

Digitale lessen voor de leerlingen

Een les van Route21 bestaat uit diverse vragen, zoals aanwijsvragen, meerkeuzevragen, sleepvragen of open vragen. De leerling maakt de les zelfstandig via de computer. Daarnaast zijn er opdrachten die gericht zijn op samenwerking en presentatie. Een pakket per groep bestaat uit 16 tot 20 lessen. Je kunt de lessen op twee manieren aanschaffen; per groep (niveau) of per thema, bijvoorbeeld alle lessen van het thema Borden en tekens.  Bekijk hier de gratis proefles. 

Leerlijnen voor het basisonderwijs

Leerlijnen voor het basisonderwijs

Ben je op zoek naar heldere en overzichtelijke leerlijnen voor het basisonderwijs? Wij hebben deze leerlijnen voor je uitgewerkt per vakgebied, in leerling-taal. Deze leerlijnen geven inzicht in wat een leerling in een elke groep moet leren. Door deze leerlijnen wordt het een stuk eenvoudiger om de stap te maken van de methode naar de leerlijn. Het boek ‘Leerlijnen voor het basisonderwijs’ is nu online te bestellen, we sturen het boek na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk op.  Deze leerlijnen vind je ook terug in Schoolrijk, de lessen en toetsen in Schoolrijk zijn gekoppeld aan deze leerstofdoelen.

Klasseplan gratis uitproberen tot de zomer

Klasseplan gratis uitproberen tot de zomer

Ken jij Klasseplan al? Zou je Klasseplan willen uitproberen? Dat kan nu gratis en zonder verplichtingen tot de zomervakantie! Klasseplan is het plan- en volgsysteem voor het basisonderwijs. In Klasseplan kun je papieren of digitale weektaken voor je leerlingen maken, je kunt je eigen jaarplanning en weekrooster en groepsplan maken en alle aantekeningen voor je duo-collega eenvoudig doorgeven via het digitale logboek. Wil je meer informatie, kijk dan op www.klasseplan.nl of stuur een mail naar info@klasseplan.nl

Themapakket over WOII in Schoolrijk

Themapakket over WOII in Schoolrijk

Bij het thema ‘Nederland in oorlog’ hebben we twee lespakketten ontwikkeld, een lespakket voor groep 5/6 en één voor groep 7/8. Deze lespakketten zijn bijzonder compleet en bevatten onder andere PowerPoints, verwerkingslessen in Schoolrijk, praktische opdrachten, onderzoeksopdrachten en een heldere handleiding. Voor de speciale introductieprijs van € 19,95 koop je dit pakket voor je hele groep. Kijk snel op deze pagina voor meer informatie: https://schoolrijk.nl/nederland-in-oorlog