Gratis aanmeldenInloggen

Algemene Voorwaarden

Deze overeenkomst is van toepassing op de diensten en functionaliteiten die wij, Schoolrijk, aan jou leveren. Als je gebruik maakt van de diensten van Schoolrijk ga je akkoord met deze overeenkomst. Omdat wij continu doorontwikkelen, kan het zijn dat deze overeenkomst ook veranderd.

Algemeen

Met Schoolrijk kan je zelf digitaal lesmateriaal ontwikkelen en delen met andere gebruikers. Je hebt de keuze dit gratis of betaald te delen. Bij het ontwikkelen van lesmateriaal is de gebruiker zelf verantwoordelijk voor het onderzoeken of materialen van derden rechtenvrij zijn. Dit geldt voor inhoud, dus ook afbeeldingen. Indien er sprake is van copyright schending zijn eventuele claims voor rekening van initiële gebruiker van het materiaal. Indien lesmateriaal aanstootgevend, kwetsend of onwettig is behouden wij het recht het lesmateriaal en gebruiker te verwijderen.

Leerlinggegevens blijven maximaal 1 jaar (anoniem) bewaard. Jij bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig omgaan met de gegevens.

Wij garanderen niet dat we altijd online zijn, storingen kunnen altijd voorkomen. Maar uit ervaring weten we dat we minstens 99% van de tijd online zijn. 

Het kopen van lesmateriaal

Tot 30 dagen na aankoop kun je lesmateriaal kosteloos refunden. Voor deze service vragen wij enkel een reden voor aanvraag en nemen het vervolgens in behandeling. Indien akkoord wordt het tegoed weer bijgeschreven op je account. Dit proces vinden wij belangrijk en handelen wij snel af. Hierbij stellen wij als voorwaarde dat de les nog niet is afgerond door een leerling. 

We kunnen ons niet voorstellen hoe lesmateriaal uit Schoolrijk jou of iemand anders schade kunnen berokkenen. Het gebruik van onze dienst is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die je als gevolg van het gebruik van onze dienst mocht lijden. 

De ‘Wet koop op afstand’ geldt niet voor onze lessen en toetsen, omdat ze maatwerk zijn.

Om lesmateriaal aan te schaffen koop je tegoed. Dit tegoed is enkel geldig voor de aanschaf van lessen en toetsen. Er zitten geen verborgen kosten bij de prijzen die wij vermelden. We kunnen helaas geen geld teruggeven, zodra je tegoed hebt aangeschaft. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om inloggegevens goed te bewaken, eventuele aankopen door derden met het betreffende account is onderdeel van de verantwoordelijkheid van de gebruiker. 

Verkoop van lesmateriaal

Verkoop je lesmateriaal via Schoolrijk dan ontvang je 60% van de verkoopprijs, dit is na aftrek van 21% BTW. In je account maken wij de transacties en opbrengsten inzichtelijk. De BTW aangifte moet je zelf verzorgen. Uitbetaling van opbrengsten is mogelijk vanaf minimaal €50,-.

Klachten

Een klacht zien we als een kans om Schoolrijk te verbeteren. Wij luisteren graag naar onze gebruikers. Stuur je klacht naar info@schoolrijk.nl en wij nemen contact met je op.

Lees de uitgebreide Algemene Voorwaarden