Gratis aanmeldenInloggen
Terug

Koppeling met Heutink ICT

Stuur blog door

Annuleren
Koppeling met Heutink ICT

Heutink ICT is een van de grootste leveranciers van ICT producten voor het Nederlandse basisonderwijs. Heutink ICT is de ontwikkelaar van het platform MOO, waar leerkrachten hun leerlinggegevens en licenties kunnen beheren en koppelen. Schoolrijk wordt nu een standaard onderdeel op het platform MOO.

MOO is een complete oplossing om digitalisering in het onderwijs te organiseren. MOO bestaat onder andere uit een persoonlijke digitale leer- en werkomgeving en heeft de mogelijkheid voor devicebeheer. MOO is opgezet als een onafhankelijk platform dat standaard gekoppeld is met Basispoort, Kennisnet Entree, Office 365 en G suite. In MOO zijn allerlei bewezen onderwijsinhoudelijke tools en functionaliteiten beschikbaar als app. Je kunt stellen dat MOO dé plek is waar alles samenkomt. Je bepaalt zelf waar je dat doet en op welk device.

Schoolrijk zal nu een vast onderdeel worden van MOO, wat betekent dat gebruikers van MOO automatisch (zonder opnieuw in te loggen) gebruik kunnen maken van Schoolrijk. Ook je leerlingen kunnen direct naar de door jou klaargezette lessen in Schoolrijk gaan. MOO beschikt zo in een keer over alle functionaliteiten die Schoolrijk biedt. Alle leerkrachten die MOO gebruiken kunnen nu digitale lessen en toetsen maken binnen Schoolrijk. 

Deel deze les met anderenReacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageer op deze blog


Verplicht maar verborgen