Gratis aanmeldenInloggen
Terug

Wijzigingen in Schoolrijk

Stuur blog door

Annuleren
Wijzigingen in Schoolrijk

Tot nu toe was Schoolrijk helemaal gratis en kon iedereen lessen en toetsen delen in de winkel. Deze opzet gaat de komende tijd veranderen.

Veel scholen maken gebruik van Schoolrijk.  Om het platform te kunnen blijven doorontwikkelen hebben we nu een betaalde versie van Schoolrijk toegevoegd. Wanneer je een betaalde licentie aanschaft kun je gebruik maken van de gratis lessen van Schoolrijk, waaronder ruim 180 rekentoetsen en diverse andere lessen die we regelmatig zullen aanvullen. In de gratis versie van Schoolrijk kun je straks 10 lessen of toetsen maken en klaarzetten voor je leerlingen. In de betaalde versie kun je onbeperkt lessen en toetsen maken en delen binnen je school. 

Het delen van lessen en toetsen in de winkel hebben we nu als standaardoptie uitgezet voor gebruikers. Wil je wel lessen en toetsen delen dan kun je je aanmelden als contentleverancier, dan overleggen we welke lessen en toetsen je zou willen ontwikkelen en kun je die lessen en toetsen te koop aanbieden in ons aanbod.

De wijzingen zijn per direct van kracht. Vanwege de huidige crisis en het thuiszitten van de leerlingen geven we nu aan iedereen het themapakket 'Nederland in oorlog' cadeau. Je kunt dit themapakket, met lessen, PowerPoints en extra materiaal gratis uit het aanbod van Schoolrijk halen, bij Lesmateriaal en de lessen klaarzetten voor je leerlingen.

Heb je hier vragen over neem dan contact met ons op via  info@schoolrijk.nl

Deel deze les met anderenReacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageer op deze blog


Verplicht maar verborgen