Gratis aanmeldenInloggen

Maak en deel je lessen via Schoolrijk

Biedt je organisatie lessen aan voor het basisonderwijs? Dan is Schoolrijk een perfect platform voor het zetten van de volgende stap: online, interactief lesmateriaal aanbieden aan de leerlingen. Naast het feit dat je op Schoolrijk veel leerlingen bereikt scheelt het ook enorm veel kostbaar printwerk van werkbladen. Leerkrachten die werken met de gratis account van Schoolrijk kunnen de lessen die bedrijven, musea of instellingen op Schoolrijk aanbieden gratis aan hun leerlingen voorzetten.

Hoe werkt dat?

Je betaalt ons een vergoeding voor het gebruik van Schoolrijk. Je kunt dan lessen en toetsen maken met diverse vraagvormen en het lesmateriaal aankleden met bronnen zoals afbeeldingen, links, teksten, audio en video's. Zo maak je goed gebruik van het materiaal dat je als organisatie al tot je beschikking hebt. Geen pdf's meer op je website, maar interactief online lesmateriaal via Schoolrijk.

Wij helpen u graag

Heb je wel een idee wat je aan lesmateriaal wilt aanbieden, maar wil je het maken van de lessen liever uitbesteden? Neem dan contact met ons op, wij kunnen de lessen voor je maken. We maken daarover duidelijke afspraken en werken met ervaren leerkrachten en auteurs die de doelgroep goed kennen.

Meer informatie kunt je aanvragen via info@schoolrijk.nl of bel ons op 06-13027919.