Gratis aanmeldenInloggen

Schoolrijk is gratis voor leerkrachten

In Schoolrijk kun je eenvoudig online lessen en toetsen maken. Er zijn diverse vraagvormen zoals de aanwijsvraag, meerkeuzevraag, invulvraag, gatentekst en het flitswoord. Aan elke les kun je bronnen hangen zoals een video, tekst, afbeelding of link. In een gratis account kun je maximaal 40 leerlingen zetten. De les die jij ontwerpt, of aankoopt vanuit de Schoolrijkwinkel, zet je voor aan je leerlingen.

De leerlingen loggen in op hun tablet, laptop of computer. Ze maken de les en de meeste vragen worden automatisch nagekeken. De resultaten zijn te zien op een overzichtelijk dashboard.

Ondernemende leerkrachten gezocht

Heb jij een aantal leuke lessen of toetsen gemaakt? Dan kun je deze te koop aanbieden in de Schoolrijk winkel. Jij ontvangt dan 60% van de verkoopprijs (na aftrek BTW). Zo verdien je aan je lessen. Hoe leuk is het om te zien hoe vaak je les verkocht wordt? Via een beoordelingssysteem kan de afnemer je lessen en toetsen beoordelen. Zo komen steeds de beste lessen en toetsen in beeld.

Lessen aankopen via de Schoolrijk winkel

Ben jij op zoek naar specifiek lesmateriaal voor je leerlingen? Werk je met tablets en zou je toch meer echt interactief online lesmateriaal willen gebruiken? Kijk dan eens in de Schoolrijk winkel. Je koopt de lessen en toetsen eenvoudig per les of per lespakket aan. Jij kiest voor hoeveel leerlingen je dit wilt kopen. En niet goed, dan krijg je je tegoed terug. Een les kun je eenvoudig weer inleveren. Samen met andere leerkrachten zorgen we zo voor een heel divers aanbod aan lesmateriaal en goede toetsen.

Meld je gratis aan!